۱۳۸۹ دی ۱۸, شنبه

آش دوغ کرمانشاه

مواد لازم:

دوغ: ۱ تا ۱٫۵ لیتر (بر اساس سلیقه نسبت به غلظت آش)

برنج: نصف پیمانه

لپه:‌ نصف پیمانه

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز برای داخل گوشت: ۱ عدد رنده شده

سبزی آش: ۲ پیمانه خرد شده

نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ برای تزئین و البته طعم بهتر
٢نکته:

اول از همه این نکته رو بگم که این غذا رو من پارسال از خانم کتابی دوست داشتنی توی بلاگ آشپزی رنگین یاد گرفتم که خیلی ازشون ممنونم.

و این رو هم میدونم که همه دوستان این آش رو بلد هستن اما به دلیل اینکه میخوام آرشیو سایتم تکمیل باشه، این رسپی رو اینجا قرار میدم.

برای دوستان تازه کار هم بگم که این آش سنتی، بسیار خوش طعم هست و همه هم دوستش دارن و اینکه این آش بدون سیر اصلا معنی نداره. یعنی از نظر من مقدار زیادی از طعم این آش به خاطر سیرش هست. پس لطفا حذفش نکنید. و از پیاز داغ هم به مقدار زیاد استفاده کنید.

روش تهییه:

١. گوشتها رو به همراه پیاز رنده شده و نمک ورز داده و به صورت کوفته ریزه در می آوریم و در مقدار کمی روغن زیتون یا روغن کنجد تفت میدیم.
٢. لپه را با مقداری آب روی حرارت میگذاریم. بعد از اینکه نیم پز شد، برنج را هم اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بپزند.


٣. دوغ را روی حرارت میگذاریم و مدام به هم میزنیم (تا نبرد). اجازه میدهیم دوغ کمی غلیظ شود. ( کلا خیلی نگران بریدن دوغ نباشید. چند باری که من این آش رو درست کردم از دوغ پاستوریزه بدون گاز امتحان کردم و مشکلی برام پیش نیومده. شاید دوغ های محلی این طور نباشه.)

٤. برنج و لپه را اضافه کرده و سپس سبزی آش را هم اضافه میکنیم و حدود ۲۰ دقیقه زمان میدهیم تا سبزی هم پخته شود.

٥. در دقیقه آخر کوفته ریزه را هم به آش اضافه می کنیم. اگر که خواستید، میتونید تعدادی را برای تزئین نگه دارید.

٦. آش را در ظرف مناسب کشیده و با پیاز داغ وسیر و نعناع تزئین میکنیم.

اگر دوست دارید ، این پست را برای دیگران به اشتراک بگذارید
منبع: http://101recipe.com/?p=365

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ارســـال به: Balatarin :: Donbaleh :: Mohandes :: Delicious :: Digg :: Stumbleupon :: Furl :: Friendfeed :: Twitter :: Facebook :: Greader :: Addthis to other :: Subscribe to Feed


0 نظرات:

ارسال یک نظر

 

Copyright © 2009 http://kermashan60.blogspot.com